Hovenier
Reinier Scholten Hoveniersbedrijven in
Boskoop
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VReinier Scholten Hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Reinier Scholten Hoveniersbedrijven
Insteek 30
2771AB Boskoop

tel: 0172-404848

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Reinier Scholten is een kleine allround onderneming die zich bezig houdt met projecten in de regio, maar ook daarbuiten. Reinier Scholten richt zich dan zowel op de particuliere markt, als op bedrijfstuinen.   
Hoveniersbedrijf Reinier Scholten beheerst alle facetten van het hoveniersvak zoals: tuinontwerp, -aanleg, -onderhoud en advies. Door te werken met vakbekwame medewerkers en gespecialiseerde bedrijven voor diensten zoals grondwerk, elektra en beregeningsystemen, heeft u bij Reinier Scholten de kwaliteit gevonden die uw tuin verdiend. 
Samen met u komen we tot de beste resultaten. Persoonlijk contact en kwaliteit staan bij ons dan ook erg hoog in het vaandel.