Hovenier
Logra hoveniers in
Boskoop
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VLogra hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Logra hoveniers
Laag Boskoop 10
2771GV Boskoop

tel: 0172-470770

Extra informatie

Logra Hoveniers uit Boskoop is een succesvol bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinontwerp en beplantingsplan, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud voor particulieren, bedrijven en instellingen.  Logra Hoveniers realiseert sinds 1998, kleine en grote tuinen in verschillende stijlen, maar vooral tuinen waarin de wensen en smaak van de klant worden weerspiegeld. 
Met vier enthousiaste medewerkers, die passie hebben voor tuin en natuur, is Logra Hoveniers geen groot bedrijf, maar daardoor kan de klant wél steeds op een grote persoonlijke aandacht rekenen. 
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak, voor deskundig advies en gespecificeerde offerte waarin prijzijn en de te verrichten werkzaamheden duidelijk worden omschreven.