Hovenier
Hoveniersbedrijf Feel Green in
BOSKOOP
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Feel Green
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Feel Green
Laag Boskoop 57
2771 GX BOSKOOP

tel: 0172- 744324

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Feel Green levert diensten op het gebied van tuininrichting. Bij Feel Green kunt u terecht voor een ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin.   
Van alles is bespreekbaar en gaat in goed overleg. Voor kleine aanpassingen of voor een hele metamorfose kunt u bij ons terecht! Kwaliteit, creativiteit en vakmanschap staat daarbij centraal. 
 
Hoveniersbedrijf Feel Green werkt met gevoel voor groen. Mooie beplanting speelt een belangrijke rol in de sfeer van onze tuinen. 
 
Beplanting in de tuin is vaak een onderschat onderdeel in de tuinaanleg. Er wordt veel gebruikt gemaakt van “dode” materialen zoals bestrating omdat dit weinig onderhoud vraagt. Maar om een mooie samenhang in de tuin te creëren is beplanting van groot belang voor de sfeer. Feel Green adviseert u daarom graag over beplanting die ook onderhoudsvriendelijk is! 
 
Hoveniersbedrijf Feel Green is te vinden in Boskoop: boomkwekerij sierteeltcentrum van de wereld! 
 
 
“Ik ben ruim vijftien jaar werkzaam als hovenier. Met name het inrichten van moderne tuinen in combinatie met natuurlijke beplanting en siergrassen spreekt mij erg aan. De opleiding voor hovenier heb ik gevolgd op de middelbare tuinbouwschool in Boskoop en in Houten heb ik mij meer gespecialiseerd op gebied van het maken van inrichtingsplannen voor de tuin. In dienst van een groot en gerenommeerd hoveniersbedrijf heb ik als voorman de fijne kneepjes van het vak geleerd, waarna ik elders actief ben geweest op het gebied van werkvoorbereiding en tuinontwerp.”