Hovenier
Hortivorm Hoveniers in
Boskoop
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHortivorm Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy




Hortivorm Hoveniers
Biezen 143
2771CV Boskoop

tel: 0172-217969

Extra informatie

Welkom bij Hortivorm    
Al bijna 20 jaar is Hortivorm actief op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Tot ons takenpakket behoort ook de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen in de openbare ruimte. Alle door Hortivorm uit te voeren werkzaamheden gebeuren in eigen beheer. Onze vestiging in Boskoop stelt ons in de gelegenheid planten rechtstreeks bij de vele kwekers in te kopen. Dit zorgt voor een kwalitatief goed product tegen een scherpe prijs. 
 
Bij Hortivorm staat de klant centraal 
 
Life-style, omgeving en persoonlijke voorkeuren zijn de uitgangspunten om te komen tot evenwichtige tuinen die harmonieren met hun omgeving. Tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer weten of wilt u mogelijk van onze dienstverlening gebruik maken, dan maken wij graag een afspraak met u. We kunnen dan geheel vrijblijvend bij u thuis het een en ander bespreken.

Specialiteit

Beplanting,   Ornamenten,  
Tuinaanleg

Diensten

Aanleg,   Onderhoud,  
Ontwerp