Hovenier
Hoveniersbedrijf Tuinpracht Nijhuis in
Borne
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Tuinpracht Nijhuis
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Tuinpracht Nijhuis
Europastraat 2/A
7622KG Borne

tel: 074-2662504

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Nijhuis bestaat al sinds 1971. Wij hebben dus al de nodige ervaring en kennis opgedaan om uw wensen te kunnen realiseren. Per 1-1-2012 is onze naam gewijzigd en noemen wij onszelf Tuinpracht Nijhuis.   
Ons team bestaat uit 4 vakbekwame hoveniers, die er plezier in hebben om uw tuin voor u aan te leggen en/of voor u te onderhouden. Onder het motto: maak het voor de klant, zoals je het voor jezelf zou maken. Doordat we een klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort en heeft u tijdens de werkzaamheden een vast persoon om de gang van zaken mee te bespreken.In ons klantenbestand zitten klanten waar we al meer dan 30 jaar zaken mee doen, dit geeft al aan dat we zuinig zijn op onze klanten. 
 
Tuinpracht Nijhuis kan dus de hele zorg voor de tuin van u overnemen, of dit nou particuliere, bedrijfs-, grote of kleine tuinen zijn. Wij zullen aan alle opdrachten de nodige zorg en aandacht besteden. 
 
Ik wil een nieuwe tuin 
 
Eerste gesprek 
 
De eerste stap naar uw gewenste tuin, maakt u door een geheel vrijblijvende eerste afspraak te maken. Ik kom dan bij u aan huis om de situatie en mogelijkheden te bekijken en bespreken. 
 
Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en verlangens kenbaar maken. Aan de hand van deze gegevens ga ik dan aan de slag om de door u gewenste tuin te ontwerpen. Want uw tuin is natuurlijk uw visitekaartje. 
 
Ontwerpontwerptekening 
 
De basis van een tuin is een goed ontwerp! Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of wilt u een bestaande tuin ingrijpend aanpassen, dan is een goed plan onontbeerlijk. 
 
Uiteraard zijn wij bekend met de meest gangbare tuinstijlen. Of het nu om de boerderij stijl, de moderne, de formele, de oosterse of de natuurlijke stijl gaat, alle mogelijkheden komen in aanmerking. De mogelijkheden, zijn mede door de inbreng van hout, steen en water eindeloos en verrassend. 
 
Een goed ontwerp kost natuurlijk tijd en tijd is geld. Hierdoor zijn wij dus genoodzaakt om het ontwerp in rekening te brengen. De kosten hiervoor bedragen € 250,-. Laat u het ontwerp van de tuin door ons volledig uitvoeren dan zijn de ontwerpkosten volledig gratis. 
Als u zelf wilt meewerken in de uitvoering van uw tuin, (wat natuurlijk mogelijk is) dan krijgt u 50 % van de ontwerpkosten vergoed. 
 
Aanleg 
 
Grofweg valt de aanleg van een tuin te verdelen in de volgende fases: 
 
 
Grondwerk 
 
Dit betekent vaak dat de tuin gespit zal worden met een kraan tot een diepte van pakweg 1 meter. Dit gebeurt om eventuele storende lagen in de structuur van de grond te doorbreken. Dit proces is zeer belangrijk om een goede groei en bloei van de planten te kunnen garanderen. De kraan kan ook alvast de bestratingvakken ontgraven en geel zand inbrengen. Tevens kan er een eventuele vijver uitgegraven worden. De aanleg van een eventuele sproei-installatie, grondkabel voor verlichting, bestrating, pergola’s,’tuinmuurtjes, bloembakken, schutting, vijver en wat verder nog meer nodig is om uw droomtuin te creëren. 
 
 
Bestrating 
 
Bestrating is onontbeerlijk in uw tuin om van A naar B te komen, of om een terras te maken waar u kunt genieten van al het moois om u heen en in uw vrije tijd bij te komen van de dagelijkse beslommeringen. Voor alle stenenmaterialen (bestrating natuursteen, tuin inrichtingelementen) hebben we een vaste leverancier, die een showtuin bezit waar u de uitgekozen materialen kunt bekijken. 
 
Inrichting 
 
Het plaatsen van de levende materialen. De hagen, bomen, heesters, coniferen en vaste planten. De opzet van de beplanting is om een groen winterbeeld te krijgen, met daaromheen het hele jaar door afwisselende bloeiperiodes van de diverse planten.

Specialiteit
 • Beplanting  
 • Bestrating  
 • Boomverzorging  
 • Deskundig advies  
 • Natuursteen  
 • Ontwerpen  
 • Snoeien  
 • Terras  
 • Verlichting


Diensten
 • Aanleg  
 • Onderhoud  
 • Ontwerp  
 • Renovatie