Hovenier
De Groenvoorziener Hoveniers in
Bolsward
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VDe Groenvoorziener Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
De Groenvoorziener Hoveniers
De Ward 9
8701MB Bolsward

tel: 0515-569102

Extra informatie

Wij zijn een veelzijdig, energiek en gespecialiseerd bedrijf met ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van groene ruimten. Het merendeel van onze klanten zijn particulieren die hoge eisen stellen aan het vakmanschap en onze creativiteit. Maar ook bedrijven, instellingen en overheid zijn onze opdrachtgevers.   
Binnen ons bedrijf of met behulp van een tuinarchitect kan, aan de hand van uw wensen en ideeën, een ontwerp en beplantingsplan worden opgesteld, rekening houdend met uw begroting. Creativiteit en flexibiliteit vormen hierbij belangrijke elementen. 
 
Ook voor het opzetten van een plan voor onderhoud of beheer, kunnen wij u de nodige expertise en oplossingen bieden. In elke tuin zijn er karweien die men beter kan uit besteden aan ervaren vaklieden, zoals die van ons bedrijf.