Hovenier
Boomwerk Bilthoven in
Bilthoven
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBoomwerk Bilthoven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Tuin(en)
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Boomwerk Bilthoven
Julianalaan 280
3722GX Bilthoven

tel: 06-42084504

Extra informatie

Wij zijn een jong bedrijf dat in de regio Utrechtse Heuvelrug en 't Gooi bomen rooit, afbreekt en onderhoudt. De kern van Boomwerk bilthoven is en blijft Boomwerk, maar sinds een aantal jaren hebben we ook een Tuinaanleg tak ontwikkeld. Voor meer informatie over tuinaanleg klik op het kopje!   
Onze manier van werken wordt gekenmerkt door expertise en enthousiasme. Duidelijke afspraken, hoog werktempo en professioneel materiaal kunt u van ons verwachten. 
 
Wat doen wij zoal? 
 
•Bomen kappen op alle mogelijke plekken 
•Bomen (op)snoeien 
•Bosbestanden uitdunnen 
•Aanleg van volledige tuinen  
•Groot snoeiwerk, zomer- en winterklaar maken van uw tuin 
•Straat, grond, en beplantingswerk  
 
Werken bij u 
 
Onder de verschillende kopjes in de balk kunt u meer informatie vinden over onze werkzaamheden, methoden en materialen. Wij denken graag met u mee om onze werkzaamheden aan uw wensen en situatie aan te passen. Schroom niet om vrijblijvend een afspraak te maken!