Hovenier
René Snels Tuinstylist in
Berkel en Rodenrijs
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VRené Snels Tuinstylist
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
René Snels Tuinstylist
Sterrenweg 49
2651BT Berkel en Rodenrijs

tel: 010-5118204

Extra informatie

Rene Snels Tuinstylist is een ervaren hoveniersbedrijf in Berkel en Rodenrijs. Wij hebben 30 jaar ervaring met ontwerp, aanleg en onderhoud van stijlvolle tuinen in Lansingerland en omgeving. Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of andere beplanting in uw bestaande tuin: wij denken graag met u mee en zorgen voor de beste oplossing. Om úw droomtuin te verwezenlijken, kunnen wij in overleg met u verschillende technische bouwwerken realiseren van duurzame materialen, zoals vlonders, tuinhuisjes, pergola’s en waterpartijen, maar ook voor verlichting of beregening zorgen wij graag. Wij onderscheiden ons door een grote kennis van bomen, struiken en planten en leveren hoogwaardige kwaliteit. U kunt rekenen op vakbekwaam personeel in uw tuin en ontvangt bovendien garantie op alle tuinwerkzaamheden en beplanting. Kies Rene Snels Tuinstylist voor tuinen met stijl!   
Wilt u graag genieten van uw tuin, maar kunt u hiervoor wel wat hulp gebruiken? Wij zijn een lokaal hoveniersbedrijf met frisse ideeën. Ons werkgebied is de gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk) en omstreken, waar wij nieuwe tuinen ontwerpen en aanleggen, maar ook vele bestaande tuinen renoveren en onderhouden. Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of een kleine verandering in uw bestaande tuin: wij denken graag met u mee en zorgen voor de beste oplossing. 
 
- Ervaren hoveniersbedrijf met creatieve en frisse ideeën. 
 
- Verschillende technische bouwwerken van duurzame materialen, zoals vlonders, tuinhuisjes, pergola’s en waterpartijen, maar ook verlichting of beregening.  
 
- Grote kennis van bomen, struiken en planten. 
 
- Vakbekwaam personeel. 
 
Kies Rene Snels Tuinstylist voor tuinen met stijl!