Hovenier
Hoveniersbedrijf Gebr. Vollmüller in
Bergambacht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Gebr. Vollmüller
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Gebr. Vollmüller
Timmerfabriekstraat 10A
2861 GV Bergambacht

tel: 0182 - 384062

Extra informatie

Genieten van uw eigen tuin...   
Dat is het uitgangspunt van Gebr. Vollmüller. Maar..... genieten doet u pas als uw tuin een goed samenspel is van materiaal en begroeiing.  
Om die elementen samen te voegen tot een geheel waarin u zich thuis voelt, bent u bij Gebr. Vollmüller aan het juiste adres.  
Voordat een tuin in optima forma geraakt, zijn er jaren verstreken. Dit houdt in dat de materialen die in uw tuin gebruikt worden een duurzaam karakter moeten hebben. De kwalitatief hoogwaardige producten van Gebr. Vollmüller en de aanleg staan voor duurzaamheid garant. Daarom is Gebr. Vollmüller ISO 9001 gecertificeerd (kwaliteitscertificaat). Samen met ons wordt zo uw droomtuin uiteindelijk ook echt verwezenlijkt. 
 
Ons motto: “thuis in de tuin” 
 
Tuin Totaalpakket Samen met Gebr. Vollmüller kan uw tuin ingericht worden in uw eigen sfeer. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid een op maat gesneden totaalpakket bij ons af te nemen. Wij zorgen voor het tuinontwerp, de leveringen en aanleg van uw nieuwe tuin. Hiermee bespaart u veel tijd met de organisatie en realisatie. Deze tijd kunt u besteden aan uw hobby’s, gezin en andere leuke bezigheden. 
Voordeel totaalpakket: u heeft een aanspreekpunt