Hovenier
Eijsink-Ankersmid BV in
Bentelo
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VEijsink-Ankersmid BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Eijsink-Ankersmid BV
Slaghekkenweg 6
7497 NB Bentelo

tel: 0547-292292

Extra informatie

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle   voorkomende werkzaamheden in de agrarische sector. Ook in de grond-, weg- en waterbouw kunnen wij u van dienst zijn. Daarnaast behoren ook hoveniers en particulieren tot onze tevreden klanten. Bij ons werken vakkundige mensen die met een uitgebreid en jong machinepark uitstekend in staat zijn om een breed pakket aan producten en diensten aan te bieden. 
 
Ons werkgebied ligt voornamelijk binnen Overijssel (Twente ) en deels daarbuiten. Op het gebied van mesttransport en ruwvoederhandel zitten we in heel Nederland maar voornamelijk in Drente, Friesland en Groningen. Deze transporten worden verricht onder de vlag van Logimest BV. 
 
Eijsink-Ankersmid is het adres voor: 
 
 
•loon - en grondwerk  
•mest - transport 
•ruwvoederhandel 
•verhuur van landbouwmachines 
•voor elk werk de juiste apparatuur  
•vakbekwame mensen  
•gedegen advies 
 
Loonbedrijf Ankersmid is ontstaan in 1959. Wijlen Theo Ankersmid is kleinschalig begonnen met rogge maaien en mestrijden. Hij had een van de eerste vacuumtanks om mest mee uit te rijden bij veehouders in de regio. Zijn zoon Hennie kwam in 1966 in het bedrijf met uitbreiding van de grondwerkzaamheden. In 1972 kwam Gerard ook in het bedrijf en later gingen ze verder als Gebr. Ankersmid. 
 
In 1997 kwam loonbedrijf Eijsink in Beckum te koop, hieruit ontstond Eijsink-Ankersmid BV, het huidige bedrijf met werkzaamheden in het mesttransport, grondverzet, agrarisch loonwerk en ruwvoederhandel.  
 
Het huidige bedrijf heeft naast Hennie en Gerard Ankersmid , Robert Mark en Peter Ankersmid in het bedrijf om de opvolging in het bedrijf voort te zetten samen met 13 personeelsleden. 
 
Ons bedrijf is VCA* en GMP+ gecertificeerd.