Hovenier
Hoveniersbedrijf De Brinker Tuinen in
Bathmen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf De Brinker Tuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf De Brinker Tuinen
Slagmansdijk 6
7437RJ Bathmen

tel: 0570-632313

Extra informatie

Ieder zijn vak   
Hoe vaak heeft u voor het raam zitten mijmeren dat u het liefst uw tuin eens helemaal om zou willen gooien? Jeuken uw handen maar u weet niet hoe het moet? Want laten we eerlijk zijn, niet iedereen is in staat om op eigen gelegenheid een tuin te ontwerpen. Ieder zijn vak. Daarom ben ik blij dat u op onze site terecht gekomen bent, want wij stoppen onze ziel en zaligheid in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. 
 
Negentien jaar geleden ben ik in m'n eentje gestart met De Brinker Tuinen. Nu werken we met z'n negenen en hebben wij onze reputatie gevestigd bij heel veel tevreden klanten. Wij zijn ondertussen actief in veel plaatsen binnen de provincies Overijssel en Gelderland, waaronder Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Almelo. En inmiddels zijn we ook landelijk actief. 
 
 
Als tuinvormgever streef ik in mijn ontwerpen altijd naar de juiste balans tussen de wensen van de klant enerzijds en spannende, creatieve oplossingen van mijn kant. Een nieuwe tuin moet een aaneenschakeling van nieuwe ervaringen en verrassingselementen worden. Gun uzelf het feest van herkenning als u in uw nieuwe tuin uw wensen verwezenlijkt ziet, maar bovendien ook nog van alles tegenkomt waar uzelf nooit op gekomen zou zijn! 
 
Laat u verrassen 
 
Hoe komt zo’n tuinontwerp nou tot stand? Tijdens een eerste gesprek komt Marcel geheel vrijblijvend praten om de wensen van de klant te inventariseren. Dan volgt voor hem het stadium van schetsen. Een mooie tuin bestaat niet alleen uit mooie planten en bloemen. De schets werkt mee aan het inzicht hoe we alles kunnen verbinden met bijvoorbeeld paden en terrassen. Het streven is altijd te komen tot een tuin die zich in al zijn facetten kan laten zien. Groot voordeel is dat wij zelf de kennis en mogelijkheden in huis hebben voor bijvoorbeeld levering en aanleg van sierbestrating, het uitvoeren van timmerwerkzaamheden, aanleg van vijvers of andere waterpartijen, de bouw van pergola’s, terrassen, metselwerk etc. Grote kans dat Marcel u in de ontwerpfase met zaken verrast waar u zelf nooit op gekomen zou zijn, want onze mogelijkheden zijn onbegrensd. 
 
Is het ontwerp goedgekeurd, dan wordt een heldere, werkomschrijvende offerte opgesteld. Het spreekt vanzelf dat u ook bij ons terecht kunt als u alleen maar een ontwerp of beplantingsplan voor uw tuin wilt hebben om daarmee zelf aan de slag te gaan.