Hovenier
Prins Hoveniers in
Barendrecht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VPrins Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Prins Hoveniers
1e Barendrechtseweg 92a
2992 XC Barendrecht

tel: 0180-613045

Extra informatie

Hét hoveniersbedrijf voor Barendrecht en omstreken   
Voor elk budget een tuin die toont! 
 
Prins Hoveniers bedrijf in Barendrecht is sinds 1940 een hecht familiebedrijf, waar service, kwaliteit en vooral u als klant centraal staan. Ons gedreven en vakkundige team werkt door heel Nederland. Met groene vingers én liefde voor het vak. 
 
Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud 
 
Onze diensten variëren van het op maat maken van complete tuinconcepten en tuinrenovatie tot het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terrassen en terreinen. 
 
 
Een goed tuinontwerp is de basis van uw tuin! 
Een mooie tuin of een netjes onderhouden entree is een echte meerwaarde voor uw leefomgeving. 
 
Bestratingen en onderhoud van buiten ruimte 
 
Ook voor u als zakelijke klant hebben wij een breed portfolio aan diensten. Zoals diverse vormen van bestratingen en oplossingen voor buitenruimten van bedrijven, instellingen en V.V.E. 
 
Zo kunt u bij ons terecht voor de aanleg van uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein. Een stijlvolle entree van uw pand is een visitekaartje voor uw bedrijf. Daarbij houden wij rekening met de functionaliteit en indeling van uw entree. 
 
Met een op maat gemaakt onderhoudscontract heeft u geen omkijken naar het onderhoud. U kunt altijd genieten van een stijlvolle entree. 
 
Daarom kiest u voor Prins Hoveniersbedrijf uit Barendrecht! 
 
Voor alle soorten tuinen en tuinwerkzaamheden 
Voor grote en kleine klussen 
Voor dakterrassen, prachtige kasteeltuinen, vijvers of ecologische daktuinen 
Voor alle onderhoud aan tuin, entree, gemeenschappelijke buitenruimten 
Voor duidelijke afspraken 
Voor service en kwaliteit 
Voor jarenlange ervaring 
 
Onze overige diensten 
 
Voor sierbestrating, hekwerken, tuinbeplanting, vijvers en tuindecoratie 
 
Naast het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van (bedrijfs-)tuinen en terreinen kunt u bij ons ook terecht voor advies over bestratingen, tuinbeplantingen, vijvers, het snoeien van bomen en tuinsaneringen. 
 
Bestratingen en sierbestrating 
 
Er zijn vele soorten en maten stenen, tegels en keien. Maar ook grind, zand en gras. Welke soort past het meest bij uw wensen en is het meest geschikt voor uw tuin? Wij helpen en adviseren u graag. 
 
Hekwerken en tuinafscheiding 
 
Ons hoveniersbedrijf werkt met diverse merken van afrastering. Zoals het nieuwe onderhoudsvriendelijke tuinafscheidingssysteem Firmus Schanskorven. Uiteraard werken we ook met de gangbare houten hekwerken. Wilt u liever een natuurlijke haag? Ook dat is mogelijk. 
 
Tuinbeplanting, vijvers en decoratie 
 
Tuinbeplanting of bomen nodig? Wij leveren vele soorten en maten. Van gangbare bomen en struiken tot bijzondere palmen en olijfbomen. Ook uw vijverpartij met decoratie kan door ons gerealiseerd worden. En een houten blokhut of een houten constructie behoren ook tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie en voorbeelden in ons portfolio bij projecten die we al gedaan hebben. 
 
Bomen snoeien en tuinsaneringen 
 
Staat een grote boom uw tuinsanering in de weg? Met ons zwaardere materieel is grondverzet een koud kunstje en is uw boom zo gerooid. Voor elke sanering of grondverzet hebben wij de beschikking over krachtige machines en goed gekwalificeerd personeel. 
 
Geïnteresseerd in uw mogelijkheden? 
 
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Afhankelijk van uw wensen en uw budget kijken we samen naar uw situatie en de mogelijkheden.