Hovenier
Hoveniersbedrijf Rijkhoff in
Assendelft
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Rijkhoff
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Rijkhoff
Dorpsstraat 746
1566ES Assendelft

tel: 075-6871695

Extra informatie

In 1968 zijn Ali en Nic Rijkhoff gestart met een tuincentrum.Tuinzaden, gereedschappen, diervoeders, bemesting en bestrijdingsartikelen waren de eerste artikelen die werden verkocht. Al snel werd dit uitgebreid met meer tuingerichte artikelen.   
Vanaf 1984 komen beide broers in zaak en werd een nieuwe tak toegevoegd, namelijk het hoveniersbedrijf. Maurice deed het tuincentrum en Richard ging hovenieren. In 1989 werd een geheel nieuwe winkel neergezet en de buitenpresentatie grondig aangepakt. 
 
Begin 1997 besluit Maurice om uit de zaak te stappen en gaat Richard alleen verder. Mede door de nieuwbouwwijk ‘Saendelft’ neemt de drukte steeds meer toe. 
 
Echter door een veranderde verkeerssituatie zien wij ons genoodzaakt om op 30 juni 2003 de tuincentrumdeuren te sluiten en ons verder te specialiseren in het hoveniersvak. 
 
Op dit moment werken wij met twee vaste medewerkers.

Specialiteit
  • Sierbestrating  
  • Tuinaanleg  
  • Vijvers