Hovenier
Hoveniersbedrijf Marco Bakker in
Assen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Marco Bakker
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Marco Bakker
Italielaan 15/17
9403DW Assen

tel: 0592-460805

Extra informatie

Marco Bakker, uw hoveniersbedrijf in Assen   
Wilt u een nieuw tuinontwerp laten maken, de aanleg laten verzorgen of het onderhoud uit handen geven? Hoveniersbedrijf Marco Bakker uit Assen beschikt over een uitgebreide ervaring en expertise. Wij zijn de ware vakman, die u van dienst kan zijn met een compleet tuinplan, of de aanleg van het laatste stukje groen. 
 
Over Hoveniersbedrijf Marco Bakker 
 
Benieuwd naar Hoveniersbedrijf Marco Bakker? Wij werken op basis van volledige transparantie en zijn een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming. We werken samen met verschillende professionele partners en beschikken over het Tuinmerk keurmerk, naast dat we zijn aangesloten bij Aequor.  
 
 
Werkwijze 
 
Transparantie en uitstekende service 
 
Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, net als een uitstekende service voor al onze klanten. Wij maken graag een compleet tuinontwerp voor u, of schetsen de kosten van een kleine aanpassing die zorgt voor de uitstraling die u zoekt. We geven u vooraf altijd duidelijk aan wat de kosten zullen zijn, op basis van materialen en manuren. U weet precies waar u aan toe bent. Nadat we uw tuin hebben opgeleverd komen we een tijdje later nog eens langs, gewoon om na te gaan of alles naar wens is. Slaan bepaalde planten niet (goed) aan? Dan kunt u kosteloos een nieuw exemplaar van ons verwachten. 
 
Maatschappelijk verantwoord 
 
Betrokkenheid en goede leerplek 
 
Als Hoveniersbedrijf Marco Bakker dragen we graag bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken met scholen met kinderen die lastig leren en dragen bij aan het Traject Wajong, via R95 in Groningen. 
 
 
Partners en keurmerken 
 
Samen staan we sterk! 
 
U kunt rekenen op de expertise en ervaring van onze specialisten, maar daarnaast op die van onze partners. We werken samen met een aantal verschillende partners, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Daarnaast zijn we aangesloten bij Aequor en beschikken we over het Tuinkeur keurmerk.

Diensten
  • Tuinontwerp 
  • Tuinrenovatie 
  • Vijveraanleg 
  • Tuinaanleg 
  • Tuinonderhoud 
  • Bestrating