Hovenier
Christiaan's Hoveniersbedrijf in
Assen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Kaarnheugte 8
9403HA Assen

tel: 06-21664158

Extra informatie

Christiaan’s Hoveniersbedrijf is een jong bedrijf met een sterke motivatie om de beste kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs. Passie voor ons beroep is ons uitgangspunt bij het uitvoeren van uw opdracht. Onze specialiteit is het reorganiseren en aanleggen van privé- en bedrijfstuinen. Ons uitgangspunt zijn uw wensen waarin we u graag bijstaan met ons advies. Wenst u kennis te maken met ons bedrijf dan komen wij u graag persoonlijk bezoeken. Ons bedrijf is gevestigd in Assen in de provincie Drenthe.   
Als geregistreerd bedrijf staan wij garant voor het professioneel uitvoeren van uw tuinproject, in de ruimste zin van het woord. Dit houdt onder andere grondwerken, beplanting en verharding in, maar ook verlichting, vijvers, decoratie,en natuurlijk onderhoud. ... 
 
VISIE  
 
Ook ondernemingen beseffen vandaag dat de groenvoorzieningen rond het bedrijfs-gebouw bijdragen tot hun imago en uitstraling. Ze vormen het gezicht van de vestiging.  
 
Wij zorgen voor een perfecte uitstraling van uw bedrijf!  
 
Snoeibedrijf, bestrating, inrichting en onderhoud van tuinen en parken 
 
Het werk in de tuin eindigt echter niet bij de aanleg. Een tuin heeft het hele jaar door onderhoud nodig. Ook hier steken wij graag een helpende hand toe! Snoeien van de beplanting, onderhoud van de gazon, enz. ; bij ons bent u aan het juiste adres... 
Ook voor tuinconstructies, plaatsen van afsluitingen, aanleggen van vijvers, leggen van opritten en terrassen, of het construeren van blokhutten en tuinhuisjes kunt u bij ons terecht!