Hovenier
Buro Brouwers in
Arnhem
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBuro Brouwers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Buro Brouwers
Bontekoestraat 21-3
6826 ST Arnhem

tel: 026-8488840

Extra informatie

Welkom bij Buro Brouwers    
Buro Brouwers is een ontwerpburo dat zich bezig houdt met tuinarchitectuur en realisatie. Het gaat hierbij om het inrichten van de buitenruimte in de breedste zin van het woord. Groot- of kleinschalig, historische of nieuwbouwsituaties, stedelijk of landelijk. Onze uitdaging is om een buitenruimte te creëren die aansluit bij zijn omgeving en die rekening houdt met de context, de kwaliteiten van de plek en de behoefte van de gebruikers. Hierbij zijn creativiteit, een goede communicatie en passie voor ons vak de belangrijkste uitgangspunten 
 
Willem Brouwers 
 
startte in 2000 met de Helicon groenopleiding te Vught. Eenmaal afgestudeerd als vakbekwaam hovenier (niveau 4) besloot hij door te studeren aan de Internationale Hogeschool van Hall-Larenstein in Velp. Hier volgde hij de bachelor Tuin- en Landschapsinrichting, waarbij hij zich specialiseerde in de Landschapsarchitectuur. Tijdens zijn studie liep hij stage bij H+N+S-Landschapsarchitecten. Gedurende zijn studie besloot Willem Brouwers voor zichzelf te beginnen als ontwerper en hovenier. Hieruit ontstond Buro Brouwers. Naast zijn werk als zelfstandig ondernemer is Willem Brouwers werkzaam bij veenenbos en bosch Landschapsarchitecten.  
 
Werkwijze 
 
Buro Brouwers richt zich niet alleen op het ontwerpen van de buitenruimte, maar biedt ook de mogelijkheid om het ontwerp te realiseren en te beheren. In het gehele proces is communicatie belangrijk. In een oriëntatiegesprek wordt gekeken naar de wensen van de opdrachtgever en de uitgangspunten voor het ontwerp. Vervolgens wordt door het buro een ontwerp met bijbehorende visie opgesteld. In het vervolgtraject wordt het ontwerp verder uitgewerkt. Hierbij draait het om het kiezen van de juiste materialen en beplanting. Is het ontwerp compleet en uitgedetailleerd, dan kan worden gestart met de realisatie van het ontwerp. Wensen, visie en tekeningen worden realiteit.  
 
 
 
 
Milieubewust en duurzaam 
 
Bij de realisatie heeft Buro Brouwers zich ten doel gesteld op een duurzame en natuurvriendelijke manier te werk te gaan. Hiermee wordt al rekening gehouden in het ontwerp. Bij de inventarisatie wordt gekeken naar waardevol bestaand groen en ecologische kwaliteiten. Deze kwaliteiten worden zoveel mogelijk in het ontwerp geïntegreerd. Ook in de uitwerking, aanleg en beheer wordt gelet op kwaliteit en duurzaamheid. In de aanleg wordt zoveel mogelijk gewerkt met milieu goedgekeurde producten. Daarnaast wordt er in het beheer geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen. In plaats daarvan wordt er gekozen voor een sterke beplanting die niet plaaggevoelig is.