Hovenier
Hoveniersbedrijf Eijkelboom BV in
Apeldoorn
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Eijkelboom BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Eijkelboom BV
Gladsaxe 14
7327JZ Apeldoorn

tel: 055-5415222

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Eijkelboom BV   
Hoveniersbedrijf Eijkelboom BV is één van de oudste groenvoorzieningsbedrijven van Nederland. Door jarenlange ervaring en gedrevenheid zijn wij een behulpzame en betrouwbare partner. Wij houden altijd rekening met de wensen van u als klant; een persoonlijke aanpak en een goede samenwerking staan bij ons voorop. Eijkelboom bv streeft naar een duurzame relatie met haar klanten. Hierdoor is een goed eindresultaat gegarandeerd.  
 
Hoveniersbedrijf Eijkelboom BV richt zich op het inrichten en uitvoeren van groenvoorzieningswerkzaamheden en bijkomende diensten. Hiermee zijn wij uw totaalpartner bij zowel idee, ontwerp, realisatie als onderhoud. De werkzaamheden en diensten zijn onverdeeld in de volgende categorieën:  
 
- Dak- en gevelbegroening 
- Sport en groen 
- Boomverzorging 
- Infra-onderhoud 
- Tuinonderhoud 
- Gladheidsbestrijding  
 
Wij denken graag in duurzame oplossingen, waarmee we bouwen aan de toekomst. Wij houden rekening met nieuwe ontwikkelingen in de ruimtelijke omgeving en met de veranderende vraag vanuit de samenleving.  
 
Diensten en werkzaamheden 
 
De diensten en werkzaamheden die Eijkelboom bv verricht, zijn verreikend. Zo kunnen wij voor de particulier, maar ook voor de grotere opdrachtgever van toegevoegde waarde zijn met onze kennis en deskundigheid.  
 
De diensten en werkzaamheden van Hoveniersbedrijf Eijkelboom BV zijn onder te verdelen in: 
 
- Boomverzorging 
- Tuinonderhoud 
- Infra-onderhoud 
- Dak- en gevelbegroening 
- Sport en groen