Hovenier
Hoveniers Jelmer Tuinen in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Jelmer Tuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Jelmer Tuinen
Tugelaweg 124 d
1091VW Amsterdam

tel: 020-4123970

Extra informatie

Hoveniers Jelmer Tuinen ontwerpt en bouwt tijdloze tuinen met karakter. Zijn tuinen zijn romantische miniatuurlandschappen vol verrassingen. De ruimtelijke inrichting en golvende vormen geven de tuinen diepte en kracht. De robuuste opbouw, contrastrijke beplanting en sfeervolle decoratie resulteren in levendige woontuinen met allure waar het iedere dag van het jaar prettig toeven is.   
Werkwijze  
 
Van moderne stadstuin tot een landelijke tuin; van daktuin tot kindvriendelijke tuin. 
Hoveniers Jelmer Tuinen ontwerpt, legt aan en onderhoudt. 
 
Een mooie tuin start met een sterk ontwerp... Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of zoekt u nog naar ideeën die uw tuin moeten omtoveren in een oase van rust? 
 
Uw wensen 
 
Voordat Hoveniers Jelmer Tuinen aan de slag gaat, verdiep ik mij eerst in uw beeld van een mooie tuin. Tijdens een eerste bespreking bepaal ik samen met u de te realiseren sfeer en bespreken we uitgebreid alle mogelijke wensen. Ook meet ik alle relevante zaken op in uw tuin en bekijk ik de architectuur van uw woning en haar situering, want de stijl en sfeer van het huis en de omgeving vormen samen met uw wensen de uitgangspunten van uw tuinontwerp. 
 
Ontwerpfase 
 
Aan de hand van uw wensen en mijn kennis ontwerp ik een tuinplan dat bestaat uit een schetsontwerp en een toelichting. Uiteraard kunnen in het tuinplan nog aanpassingen worden gedaan. Het ontwerpen van een tuin is nu eenmaal een creatief proces van afwegen en afstemmen. Van kijken en combineren. 
 
Daarna volgt een uitwerking van de schets tot een gedetailleerd fullcolour tuinontwerp en/of beplantingsplan, samen vormen ze de grondslag voor de uiteindelijke aanleg van de tuin. 
In een beplantingsplan geef ik de locatie van de plantvakken aan, de plantsoorten, de aantallen en de gewenste afmetingen van de planten bij aanschaf. 
 
Aanlegfase 
 
Na het definitieve tuinontwerp kan de aanleg van de tuin starten. Uiteraard kunt u er voor kiezen zelf de aanleg uit te voeren eventueel met onze deskundige begeleiding. Ook is het mogelijk dat wij een vrijblijvende offerte voor de tuinaanleg maken. 
 
Onderhoud 
 
Een tuin leeft en heeft in ieder seizoen een ander karakter. Niets is zo 'bewegelijk' als een tuin. Regelmatig onderhoud voorkomt verwildering van de tuin. Zelfs wanneer u van een zo natuurlijk mogelijke tuin houdt, moet er zo nu en dan onderhoud worden gedaan. 
 
Hoveniers Jelmer Tuinen stelt een onderhoudsplan op. Zo weet u hoe u uw tuin in conditie houdt, maar ik kan ook zelf het periodieke onderhoud van uw tuin verzorgen. Op contract of op afroep, bijvoorbeeld voor een voor- of najaarsbeurt. 
 
Offerte 
 
Op basis van het definitieve tuinplan of een andere vraag omtrent tuininrichting of onderhoud, maakt Hoveniers Jelmer Tuinen een vrijblijvende offerte. De offertes bevatten een inzichtelijke werkomschrijving, met specificatie van alle te verwerken materialen en hoeveelheden.

Specialiteit
  • Beplanting  
  • Tuinaanleg


Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud 
  • Ontwerp