Hovenier
Hovenier J Kolk jr BV in
Amstelveen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier J Kolk jr BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier J Kolk jr BV
Noorddammerweg 99
1187ZS Amstelveen

tel: 020-4964353

Extra informatie

U kunt bij ons, zowel particulier als zakelijk, terecht voor de volledige zorg voor uw tuin. Of het nu gaat om de aanleg van uw (bedrijfs)tuin, een mooi tuinontwerp, tuinrenovatie, bestrating, beplanting of vakkundig tuinonderhoud.    
Meedenken met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Ons hoveniersbedrijf ontzorgt en werkt oplossingsgericht met een grote passie voor groen. Onze hoveniers gaan pas naar huis als u tevreden bent! 
 
Sind kort kunt u ook zelf uw tuin ontwerpen met behulp van ons online tuintekenprogramma.  
 
Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Vereniging van hoveniers en groenvoorziening. 
 
Tuinaanleg en onderhoud 
 
U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van onder andere pergola's, vlonders, schuurtjes, vijvers sierbestrating, nieuwe aanplant, enz. Ook kunt u door ons uw gehele tuin (opnieuw) laten aanleggen.  
 
 
Boomverzorging 
 
U kunt bij ons terecht voor het snoeien of verwijderen van bomen. Deze werkzaamheden vinden meestal plaats in de winterperiode als de sapstroom van de boom in rust is. Voor sommige boomsoorten is de nazomer de beste periode.  
 
 
Verlichting 
 
Goed aangelegde verlichting brengt de tuin ook ’s avonds tot leven. Spotjes en lampen hoeven niet alleen te worden gebruikt voor het markeren van looproutes.  
Door onze jarenlange ervaring in de aanleg en onderhoud van tuinen kunnen wij u bij uitstek adviseren over de inrichting van uw tuin en helpen bij het maken van een keuze voor de verschillende soorten tuinverlichting.