Hovenier
Hoveniersbedrijf Flagstonehuis in
Alphen aan den Rijn
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Flagstonehuis
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Flagstonehuis
Zadelmaker 8
2401PG Alphen aan den Rijn

tel: 06-46166455

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Flagstonehuis is een gespecialiseerd zetbedrijf welke zich alleen bezig houd met natuursteen, in het bijzonder Flagstones. Flagstones zijn er in verschillende vormen en vele soorten en kleuren te verkrijgen. Er word hedendaags veel gebruikt gemaakt van natuurproducten om bijvoorbeeld moderne woningen een natuurlijke uitstraling te geven.    
Flagstones kunnen op veel verschillende gebruikt worden, denk hierbij aan wandbekleding, het bekleden van vloeren maar zelfs het bekleden van zwembaden. Veelal worden Flagstones gebruikt om de tuin een bepaalde sfeer te geven, bijvoorbeeld een grove gele flagstone voor een mediterraanse sfeer of juist een gladde grijze steen om de moderne tuin een extra dimensie te geven 
 
Heeft u geen idee wat u met uw tuin of woning wilt en kan doen dan kunnen wij u adviseren en samen een plan opstellen om het beste uit uw tuin of woning te halen. Mocht u vragen hebben of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan contact met ons op.