Hovenier
Hoveniersbedrijf De Groenman in
Alphen aan den Rijn
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf De Groenman
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf De Groenman
Steekterweg 60
2407BG Alphen aan den Rijn

tel: 06-83258426

Extra informatie

Welkom bij de Groenman    
Een tuin die bij u past! 
U wilt graag een goed verzorgde tuin, waar u het hele jaar van kunt genieten. Een tuin die bij u past en zich prettig in voelt. Een tuin die aansluit bij uw woning, omgeving en wensen. De Groenman staat garant voor de volledige zorg voor uw tuin. Of het nu gaat om een complete tuinaanleg, een modern tuinontwerp, tuinrenovatie, bestrating, of vakkundig tuinonderhoud. Persoonlijk en betrokken wordt er gezocht naar duurzame, creatieve en vernieuwende oplossingen. Onze realistische kijk en goede prijsverhoudingen maken het mogelijk om ook uw tuinwensen werkelijkheid te maken! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw tuin met u te bespreken.  
 
Diensten 
 
U wilt graag een goed verzorgde tuin, waar u het hele jaar van kunt genieten. Een tuin die bij u past en zich prettig in voelt. Een tuin die aansluit bij uw woning, omgeving en wensen. 
 
De Groenman staat garant voor de volledige zorg voor uw tuin. Of het nu gaat om een complete tuinaanleg, een modern tuinontwerp, tuinrenovatie, bestrating, of vakkundig tuinonderhoud. Persoonlijk en betrokken wordt er gezocht naar duurzame, creatieve en vernieuwende oplossingen. Onze realistische kijk en goede prijsverhoudingen maken het mogelijk om ook uw tuinwensen werkelijkheid te maken! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw tuin met u te bespreken. 
 
Wij leveren diverse diensten omtrent tuinonderhoud, tuinaanleg en houtwerk: 
 
– Bestrating 
– Gras leggen 
– Verlichting 
– Beplanting 
– Hagen scheren 
– Snoeien 
– Vlonders 
– Schoeiingen 
– Schuttingen 
 
 
Een goede en mooie tuin? Goed onderhoud is essentieel ! 
Een tuin groeit en bloeit en moet onderhouden worden. En u bent al een heel eind wanneer u uw tuin een vakkundige voor- en najaarsbeurt laat geven. Eventueel onderhoud van gazon, bomen en struiken kunnen daarbij komen om uw tuin goed de winter in te laten gaan. 
 
De vakman in uw tuin 
 
Niet iedereen heeft groene vingers, de tijd of mogelijkheden om alles zelf te doen. Wij kunnen uw tuin vakkundig onderhouden. Efficiënt en betaalbaar. Vraag naar de mogelijkheden.