Hovenier
Tuin - technisch centrum Eshuis B.V. in
Almelo
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VTuin - technisch centrum Eshuis B.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Tuin - technisch centrum Eshuis B.V.
Aadijk 29
7602 PP Almelo

tel: 0546 - 862846

Extra informatie

Ervaren vakmensen voor particulier en bedrijf   
Beschikt u niet over groene vingers, maar wilt u wel graag goede sier maken met een mooi aangelegd en onderhouden tuin? Heeft u geen tijd voor tuinieren, of weet u niet waar u moet beginnen als het om het onderhoud van bloemen, planten en bomen gaat? 
 
Met een verleden van bijna 100 jaar kunnen wij ons gerust een ervaren hoveniersbedrijf noemen. Eshuis hoveniers staat al sinds 1919 bekend als een gespecialiseerd, maar breed inzetbaar bedrijf in Almelo en wijde omgeving. 
 
Vakmanschap en creativiteit 
 
Ons team van ervaren en geroutineerde specialisten in aanleg en onderhoud van tuinen combineert vakmanschap met creativiteit. 
 
We helpen u ook graag met bijvoorbeeld: 
 
• ontwerpen, leggen of onderhouden van bestrating of terrassen; 
• vijveraanleg en -onderhoud; 
• verhogingen en drainage in de tuin; 
• en het bouwen van afrasteringen. 
 
Uniek en passend ontwerp van uw tuin 
 
Hoveniersbedrijf Eshuis neemt graag de zorg voor uw tuin op zich. Ons geschoolde personeel – dat op de hoogste is van de laatste trends – helpt u met al uw wensen. We maken gebruik van de nieuwste en modernste apparatuur. Zo toveren we iedere tuin – mega-groot of piepklein – om tot een uniek, passend ontwerp. 
 
Groenvoorziening als visitekaartje voor uw onderneming 
 
Voor bedrijven, instellingen en andere organisaties vormt de tuin één van de belangrijkste visitekaartjes. Al voor ze bij u binnenstappen, krijgen potentiële klanten door de uitstraling van de tuin een eerste indruk van uw organisatie. Verzorgd groen is dus zeker ook voor bedrijven en instellingen erg belangrijk! Voor zowel aanleg als onderhoud kunt u met een gerust hart bij ons aankloppen. 
 
Kwaliteitsgaranties van Eshuis hoveniers 
 
Eshuis hoveniers uit Almelo staat garant voor kwaliteit. We beschikken over de volgende certificaten: 
 
• Groenkeur groenvoorziening aanleg en onderhoud; 
• Groenkeur tuinaanleg en onderhoud; 
• ISO 9001 : 2008; 
• VCA * 2008/05; 
• erkend opleidingsbedrijf. 
 
Aanleg, renovatie en onderhoud van tuin en groenvoorzieningen 
 
Bij Eshuis hoveniers uit Almelo kunt u terecht voor aanleg, renovatie én onderhoud. Dat betekent dat wij u niet alleen van dienst zijn op het gebied van beplanting, het bestrijden van onkruid of maaien van gras, maar ook voor bestrating, vijveraanleg en -onderhoud, drainage, verhoging, terrassen en afrasteringen en schuttingen kunt u ons inschakelen. Ons team van geschoolde en ervaren medewerkers zorgt zowel voor particuliere tuinen als zakelijke groenvoorzieningen. 
 
Heldere werkwijze, groen resultaat 
 
We helpen u graag om uw wensen en ideeën te verwezenlijken, of u nu een volledig nieuwe tuin wil aanleggen, of uw huidige tuin wilt veranderen. Daarbij is onze werkwijze helder en duidelijk en het resultaat groen en bloeiend. 
 
Na één of meerdere gesprekken zullen onze professionals aan de hand van uw wensen en hun vakmanschap een voorstel op tafel leggen. Samen bespreken we de details en daarna werken we een beplantingsadvies voor u uit, zodat u een goed beeld van uw toekomstige tuin krijgt. Is dit allemaal akkoord, dan zorgen we voor een gedetailleerde offerte, waarin we alle afspraken vastleggen. 
 
Oók voor onderhoud 
 
Ook als het gaat om het onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen nemen wij u graag het werk uit handen. Mist u de kennis? Beschikt u niet over groene vingers? Of heeft u geen tijd voor tuinieren: klop gerust bij ons aan. Ook als het om een (klein) gedeelte van het onderhoud gaat, zijn de specialisten van Eshuis hoveniers u graag van dienst!